ОГОЛОШЕННЯ ПРО РЕЗУЛЬТАТИ КОНКУРСУ З ПРОДАЖУ ПРАВ ВИМОГИ ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА АКЦІОНЕРНОГО БАНКУ «УКРГАЗБАНК» ЗА КРЕДИТНИМИ ДОГОВОРАМИ ТА ДОГОВОРАМИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ВИКОНАННЯ ЗОБОВ'ЯЗАНЬ

Комітет з питань проведення конкурсу з продажу прав вимоги ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА  АКЦІОНЕРНОГО БАНКУ «УКРГАЗБАНК» за кредитними договорами та договорами забезпечення виконання зобов’язань інформує про результати конкурсу з продажу прав вимоги АБ «УКРГАЗБАНК» за кредитними договорами укладеними з ПАТ «Креатив» (код за ЄДРПОУ 31146251) та договорами забезпечення виконання зобов’язань, що укладені з ПП «Еллада» (код за ЄДРПОУ 32265612), інформація про проведення якого розміщена на сайті АБ «УКРГАЗБАНК» за посиланням: http://www.ukrgasbank.com/ukr/ogol/

За результатами рішення Наглядової Ради від переможцем конкурсу було визначено ТОВ «Зерновий термінал» (код за ЄДРПОУ 39974537) з ціновою пропозицією 95 755 000,00 дол. США.

29.02.2016