УКРГАЗБАНК розпочинає виплати коштів вкладникам ПАТ «ПЛАТИНУМ БАНК»

З 15 лютого 2017 року АБ «УКРГАЗБАНК» розпочинає виплати коштів вкладникам, які при укладанні договору з ПАТ «ПЛАТИНУМ БАНК» вказали місце реєстрації проживання за паспортом: Вінницька, Київська області та м. Київ. Виплати здійснюватимуться до 06.03.2017 року.

Виплата коштів вкладникам здійснюються за договорами, строк дії яких закінчився до 11 січня 2017 року включно та за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки). Виплати здійснюються у розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення Фондом гарантування вкладів банку з ринку, але не більше 200 тисяч гривень.  Вкладникам – нерезидентам для отримання коштів необхідно звертатись до будь-якого відділення АБ «УКРГАЗБАНК».

З метою уникнення черг у відділеннях УКРГАЗБАНКУ, Вам необхідно звернутися до контакт-центру АБ «УКРГАЗБАНК» для реєстрації та перевірки інформації за телефоном: 0 800 309 000 (дзвінки зі стаціонарних телефонів у межах України безкоштовні), 044-494-46-50, або з мобільного - 358. Реєстрація здійснюється цілодобово. Для спрощення процесу пошуку клієнта в реєстрі вкладників, бажано назвати свій індивідуальний номер платника податку (ІПН). Працівники контакт-центру призначать дату та адресу відділення АБ «УКРГАЗБАНК», в якому Ви зможете отримати вклад.

У визначений день Вам потрібно звернутися до призначеного відділення АБ «УКРГАЗБАНК». При собі необхідно мати паспорт, довідку про присвоєння ідентифікаційного номеру платника податків, а також, бажано, копію договору на розміщення вкладу в ПАТ «ПЛАТИНУМ БАНК»

Про строки та порядок виплат вкладникам, строк дії договорів яких закінчується після 11 січня 2017 року, буде оголошено додатково на офіційному сайті Фонду - www.fg.gov.ua, на сайті ПАТ «ПтБ» - www.platinumbank.com.ua та у відділеннях даного банку.

15.02.2017