УКРГАЗБАНК розпочинає виплати коштів вкладникам ПАТ «БАНК НАРОДНИЙ КАПІТАЛ» через автоматизовану систему виплат

З 16 лютого 2017 року УКРГАЗБАНК розпочинає виплати коштів вкладникам ПАТ «БАНК НАРОДНИЙ КАПІТАЛ» (АТ «НК БАНК») через автоматизовану систему виплат за договорами, строк дії яких закінчився до 19 січня 2017 року включно та за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки).

Для отримання відшкодування вкладники АТ «НК БАНК» можуть звертатись до відділень УКРГАЗБАНКУ без попередньої реєстрації через контакт-центр з паспортом та документом, виданим відповідним контролюючим органом про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер).

Виплати вкладникам здійснюються в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення Фондом гарантування вкладів фізичних осіб (далі - Фонд) банку з ринку, але не більше 200 тисяч гривень.

Для отримання коштів на підставі свідоцтва про право на спадщину спадкоємцям спочатку необхідно надати до Фонду копії: паспорту та документу, виданого відповідним контролюючим органом про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер), та нотаріально засвідчену копію свідоцтва про право на спадщину.

Про строки та порядок виплат вкладникам, строк дії договорів яких закінчується після 19 січня 2017 року, буде оголошено додатково на офіційному сайті Фонду - www.fg.gov.ua, на сайті АТ «НК БАНК» - www.nkbank.com.ua та у відділеннях даного банку.

16.02.2017