УКРГАЗБАНК розпочинає виплати коштів вкладникам АТ «ФОРТУНА-БАНК» через автоматизовану систему виплат

З 23 лютого 2017 року УКРГАЗБАНК розпочинає виплати коштів вкладникам АТ «ФОРТУНА-БАНК» через автоматизовану систему виплат за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки).

Для отримання відшкодування вкладники АТ «ФОРТУНА-БАНК»  можуть звертатись до відділень УКРГАЗБАНКУ без попередньої реєстрації через контакт-центр з паспортом та документом, виданим відповідним контролюючим органом про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер).

Виплати вкладникам здійснюються в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення Фондом гарантування вкладів фізичних осіб (далі - Фонд) банку з ринку, але не більше 200 тисяч гривень.

Для отримання коштів на підставі свідоцтва про право на спадщину спадкоємцям спочатку необхідно надати до Фонду копії: паспорту та документу, виданого відповідним контролюючим органом про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер), та нотаріально засвідчену копію свідоцтва про право на спадщину.

Інформацію про подальші виплати вкладникам АТ «ФОРТУНА-БАНК» буде повідомлено додатково на офіційному сайті Фонду - www.fg.gov.ua, на сайті АТ «ФОРТУНА-БАНК» -www.fortuna-bank.ua та у відділеннях даного банку.

23.02.2017