Завдяки ЕКО-кредиту від УКРГАЗБАНКУ комунальне підприємство «Ковельтепло» зекономить 2,65 млн грн на рік

УКРГАЗБАНК надав кредитні кошти комунальному підприємству  ПТМ «Ковельтепло» на загальну суму 7 млн грн на поповнення оборотних коштів, у т.ч. на  придбання альтернативних видів палива для котелень, що забезпечуватимуть ЕКО-теплом жителів міста Ковель.

Кредитні кошти будуть спрямовані підприємством на закупівлю екологічних паливних брикетів, на яких працюють 10 котелень. За рахунок заміщення газу грошова економія з урахуванням поточних цін на енергоресурси складає близько 2,65 млн грн на рік.

Кошти надані строком на 24 місяці з індивідуальним графіком погашення, що враховує сезонність виробництва, тобто місяці із найбільшим обсягом надходження коштів.

Нагадаємо, УКРГАЗБАНК запровадив комплексні рішення для підтримки ефективної діяльності комунальних підприємств. Зокрема, Банк надає можливість реалізації інвестиційних проектів, поповнення оборотних коштів та овердрафтного кредитування. Кредитування усіх заходів на  підвищення енергоефективності та енергозбереження комунальних підприємств здійснюється УКРГАЗБАНКОМ за зниженою процентною ставкою.

22.05.2017