Голову Правління УКРГАЗБАНКУ визнано кращим топ-менеджером у галузі фінансів

Голова Правління УКРГАЗБАНКУ Кирило Шевченко став кращим топ-менеджером України у галузі фінансів за результатами рейтингу журналу «Фокус».

Видання за допомогою сотень галузевих експертів, аналітиків та учасників ринку обрало 33 кращих управлінця у 11-ти найбільш важливих секторах економіки України – аграрному, фінансовому, промисловості і ТЕК, будівництві і девелопменті, фармацевтиці, авторинку, транспорті та інфраструктурі, нафто- і газовидобуванні, ІТ і телекомі.

За словами Кирила Шевченка, сьогодні пріоритетом УКРГАЗБАНКУ є перетворення фінустанови в ЕКО-банк, який спеціалізується на фінансуванні проектів, пов`язаних з альтернативною енергетикою та енергоефективністю.

«Складніше за все було перебудувати свідомість людей всередині банку, аби вони усвідомили, що ми зараз не просто універсальний банк, який надає послуги клієнтам і генерує прибуток, але ще й соціально-відповідальна організація, небайдужа до майбутнього нашої держави», - зазначив Голова Правління УКРГАЗБАНКУ.

29.05.2017