УКРГАЗБАНК взяв участь у міжнародному «Еко Форумі – 2017» у Запоріжжі

Представники Запорізької обласної дирекції УКРГАЗБАНКУ взяли участь у першому спеціалізованому міжнародному екологічному форумі «Еко Форум – 2017». Триденний форум проводився у виставковому комплексі «Козак-Палац».

Співробітники обласної дирекції УКРГАЗБАНКУ ознайомили присутніх з пропозиціями Банку для комунальних підприємств та поділилися успішним досвідом у фінансуванні масштабних еко-проектів.

У заході взяли участь гості з Канади, Франції, а також Києва, Дніпра, Харкова, Вінниці, Чернівців та інших міст України, великі промислові й комунальні підприємства Запоріжжя і області, представники малого і середнього бізнесу.

Загалом, протягом трьох днів, понад 120 українських і зарубіжних експертів демонстрували сучасні напрацювання та ділилися досвідом у сфері захисту довкілля під час тематичних «круглих столів», семінарів, майстер-класів та інтерактивних акцій за участю влади, бізнесу, громадськості, студентів та школярів.

Нагадаємо, УКРГАЗБАНК визнаний найкращим у номінації «ЕКО-банк» за фінансування та підтримку проектів у сфері «зелених» технологій у виробництві та енергозабезпеченні.

07.06.2017