“Укргазбанк” реалізував зарплатний проект для Національної кіностудії ім. О. Довженко

В результаті більш ніж 500 штатних співробітників кіностудії матимуть змогу скористатись всіма перевагами отримання зарплати за допомогою платіжних карток Maestro міжнародної системи MasterCard

ВАТ АБ “Укргазбанк” впровадив зарплатний проект для Державного підприємства “Національна кіностудія художніх фільмів імені Олександра Довженка”. В результаті більш ніж 500 штатних співробітників кіностудії матимуть змогу скористатись всіма перевагами отримання заробітної плати за допомогою платіжних карток Maestro міжнародної платіжної системи MasterCard – надійністю зберігання коштів, зручністю розрахунків за товари та послуги, а також щомісячно отримувати проценти на залишок карткового рахунку.

Для зручності співробітників було встановлено банкомат за адресою: проспект Перемоги, 44, біля головного входу до кіностудії ім. Довженка. Банкомат працює цілодобово. Також в разі потреби співробітники кіностудії зможуть отримати свою зарплату більш, ніж в 400 банкоматів “Укргазбанку” та його банків-партнерів.

Довідка. “Укргазбанк” є принциповим членом міжнародних платіжних систем - MasterCard International, VISA International та Укркарт. На сьогодні банк обслуговує більш ніж 160 тис. платіжних карток. Більш ніж 750 підприємств та організацій використовують картки банку для грошових розрахунків зі своїми працівниками.

19.11.2004