«Укргазбанк» організував навчання своїх клієнтів

14 жовтня в приміщенні Бізнес-школи Киево-Могилянскої академії «Укргазбанк» провів семінар для своїх клієнтів.14 жовтня в приміщенні Бізнес-школи Киево-Могилянскої академії «Укргазбанк» провів семінар для своїх клієнтів. У семінарі взяли участь представники більш ніж сорока фірм, організацій і компаній, як з Києва, так і з регіонів. Програма семінару включала в собе два основних напрямки: «Стратегія бізнесу: розробка і впровадження» і «Фінансові аспекти в керуванні компанією».

За словами Заступника Голови Правління «Укргазбанка» Сергія Науменка: “Подібні заходи прийняті у світовій практиці. Сьогодні багато українських фірм активно беруть участь у навчальних програмах. Ефективність бізнес-процесів напряму залежить від рівня професійної підготовки персоналу. Банк, як фінансова структура, стовідсотково зацікавлен в успішності бізнесу своїх клієнтів. Підвищуючи рівень професіоналізму своїх клієнтів Банк, тим самим, розвивається сам».

Сьогодні ВАТ АБ “Укргазбанк” входить до групи великих банків України. Його чисті активи станом на 1 вересня 2005 року склали 2034,1 млн. грн., кредитно-інвестиційний портфель – 1112,7 млн. грн.

17.10.2005