Кирило Шевченко увійшов до складу Наглядової ради НАВС

Голова Правління УКРГАЗБАНКУ Кирило Шевченко увійшов до складу Наглядової ради Національної академії внутрішніх справ та взяв участь у першому засіданні нового складу.

Під час засідання на порядку денному розглядалися питання про стан, перспективні напрями подальшого вдосконалення освітнього процесу в академії й поглиблення практичної спрямованості підготовки фахівців, а також план роботи Наглядової ради на 2018 рік.

Кирило Шевченко зазначив, що буде сприяти подальшому розвитку Національної академії внутрішніх справ, підвищенню її вітчизняного та міжнародного іміджу в освітньому просторі.

"Приємно бути частиною такої сильної та професійної команди, але й завдання поставлені неабиякі - сприяння подальшому розвитку академії, підвищенню її вітчизняного та міжнародного іміджу в освітньому просторі. Тож планую приділяти чимало уваги наданню консультативної та практичної допомоги безумовному лідеру з підготовки майбутніх правоохоронців", - зазначив Голова Правління УКРГАЗБАНКУ.

Детальніше про засідання Наглядової ради НАВС.

27.12.2017