УКРГАЗБАНК пропонує акційні умови кредитування ЕКО транспорту та ЕКО сільськогосподарської техніки

Відтепер УКРГАЗБАНК надає кредитування за акційними умовами малому та середньому бізнесу на придбання  нової або такої, що була у використанні, сільськогосподарської техніки та ЕКО транспорту. Так, кредитна програма передбачає надання спеціальної ставки, не потребує забезпечення, а також витрат на нотаріальне посвідчення договору застави.

Використання сучасної та екологічної техніки забезпечує суттєву економію пального за рахунок скорочення його витрат на одиницю продукції більше ніж на 15%. Як наслідок, зменшення викидів шкідливих газів у атмосферу сягає більше ніж 20%. Крім того, у сільському господарстві така техніка може значно підвищити врожайність, мінімізувати втрати при зборі урожаю чи то знизити витрати на обслуговування та ремонт техніки.

Лояльні умови кредитування стануть у нагоді комунальним підприємствам, що прагнуть оновити муніципальний транспорт і забезпечити комфортні міські перевезення пасажирів без зайвого навантаження на бюджет.

Отримати кредит на нову техніку можна терміном до 5 років у розмірі до 80% вартості за ринковою ціною, на вживану – до 3 років у розмірі 70%.

До переліку ЕКО транспорту належать легкові транспортні засоби (не більше 8-ми пасажирських місць), автобуси, мікроавтобуси та вантажні автомобілі, причепи, напівпричепи, самоскиди, цистерни, сідельні тягачі, фургони, автокрани, автобетонозмішувачі, вишки розвідувальні чи бурові на автомобілі, автомобілі технічної допомоги, автомобілі – майстерень. Усі транспортні засоби підлягають обов’язковій державній реєстрації, а також повинні відповідати критеріям «ЕКО-банку».

Детальніше ознайомитись з умовами кредитування можна на сайті,  у відділеннях УКРГАЗБАНКУ, а також за номером спеціальної лінії для клієнтів МСБ -  044 494 09 70 (згідно тарифів оператора зв’язку).

06.06.2019