УКРГАЗБАНК долучився до інформаційної кампанії Нацбанку із захисту прав споживачів фінансових послуг

Національний банк запустив Всеукраїнську інформаційну кампанію із захисту прав споживачів фінансових послуг «Знай свої права», яку він проводить у партнерстві з Уповноваженим Верховної Ради з прав людини. Мета кампанії – покращити обізнаність громадян про права та обов’язки під час користування фінансовими послугами.

У межах інформаційної кампанії Нацбанк спільно з УКРГАЗБАНКОМ та іншими партнерами розповідатиме українцям, які вони мають права як споживачі фінпослуг та куди звертатися у випадку їх порушення.

«Є чимало причин, чому українці з пересторогою користуються фінансовими послугами або не користуються ними взагалі. Це і пережиті кризи, і негативний споживацький досвід, і недостатня обізнаність про переваги користування фінансовими продуктами. Національний банк сьогодні має подвійну мету. Перша – встановити додаткові вимоги до фінустанов, які забезпечать їх прозорість щодо вартості послуг та добросовісну поведінку стосовно  споживачів. Друга – сприяти ліпшій фінансовій обізнаності самих українців. Це обов’язкові складові для підвищення захищеності споживачів фінпослуг, а також для більшої залученості громадян до фінансової системи та активнішого користування послугами», – наголосив заступник Голови Національного банку Олексій Шабан.

Інформаційна кампанія проходитиме в березні-травні 2021 року в усіх регіонах України.

Детальніше про кампанію «Знай свої права» можна прочитати тут: https://promo.bank.gov.ua/know-your-rights/

04.03.2021