Андрій Кравець серед найуспішніших менеджерів України за версією журналу «Власть денег»

Червневий номер журналу «Власть денег» опублікував свій відомий рейтинг – ТОП-25 успішних менеджерів українських компаній, куди увійшов Голова Правління УКРГАЗБАНКУ Андрій Кравець.  За плечима Андрія Кравця колосальний досвід взаємодії з міжнародними фінансовими організаціями, робота в закордонних представництвах, керівництво інвестиційною компанією.

У рейтинг увійшли менеджери як приватних, так і державних компаній. При відборі кандидатів враховувалися професійні характеристики керівників як-от досвід роботи, профільна освіта, кар'єрний ріст, авторитет в колективі і, звичайно ж, загальні характеристики відповідної компанії.

Цього року особливу увагу було приділено вмінням керівника знайти ефективні заходи протидії викликам, що встають перед компаніями внаслідок пандемії і змін в бізнес-середовищі, а також здатності знайти єдино правильне рішення у складних ситуаціях. При підготовці рейтингу використовувалися дані з різних відкритих джерел, в тому числі офіційна інформація компаній, повідомлення ЗМІ, думки галузевих експертів.

Детальніше з рейтингом можна ознайомитися тут.

03.06.2021