УКРГАЗБАНК продовжує виплати коштів вкладникам ПАТ «ПЛАТИНУМ БАНК» через автоматизовану систему виплат

З 1 березня 2017 року УКРГАЗБАНК продовжить виплати коштів вкладникам ПАТ «ПЛАТИНУМ БАНК» через автоматизовану систему виплат.

Для отримання відшкодування вкладники ПАТ «ПЛАТИНУМ БАНК»  можуть звертатись до відділень УКРГАЗБАНКУ без попередньої реєстрації через контакт-центр з паспортом та документом, виданим відповідним контролюючим органом про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер).

Виплати вкладникам здійснюються в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення Фондом гарантування вкладів фізичних осіб банку з ринку, але не більше 200 тисяч гривень.

Для отримання коштів на підставі свідоцтва про право на спадщину спадкоємцям спочатку необхідно надати до Фонду копії: паспорту та документу, виданого відповідним контролюючим органом про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер), та нотаріально засвідчену копію свідоцтва про право на спадщину.

Довідкова інформація за телефонами:

ПАТ «ПтБ»: (044) 492-90-92; 0-800-308-308, 3080.

«Гаряча лінія з питань гарантування вкладів фізичних осіб»: 0 800-308-108 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України), 044-333-36-55 ( згідно з тарифами оператора зв'язку);

АБ «УКРГАЗБАНК»: 0 800 309-000 (дзвінки зі стаціонарних телефонів у межах України безкоштовні), 38 (044) 494-46-50, або з мобільного – 358 (згідно з тарифами Вашого оператора).

28.02.2017