УКРГАЗБАНК став учасником екологічного проекту «Київ квітучий»

УКРГАЗБАНК став партнером соціально-екологічного проекту «Київ квітучий», презентація якого днями відбулась в Ботанічному саду імені академіка О. Фоміна.

Метою співпраці є озеленення столиці, формування еко-культури у киян та, загалом, створення комфортного життєвого простору у сучасному мегаполісі.

Так, на презентації було представлено план дій, а також презентовано десять зелених локацій у столичних парках і скверах, які потребують меценатської підтримки.

Крім того, в межах заходу в ботсаду було висаджено розарій із різних сортів троянд за участі партнерів – заступника Голови правління УКРГАЗБАНКУ Тамари Савощенко, культурних та медійних діячок Ольги та Вікторії Джарти, Лілії Підкопаєвої, Єлизавети Юрушевої, Тетяни Терехової та інших.

Споконвіку Київ квітнув, буяв, потопав у зелені, чим здобув собі славу одного з найзеленіших міст Європи. На жаль, останніми роками кількість зелених насаджень у столиці суттєво зменшилась, знищення парків та скверів набуло загрозливих масштабів. Київ все менше згадується у престижних «зелених» європейських рейтингах. Сприяють цьому як викиди промислових підприємств, так і відсутність екокультури у суспільстві. Саме тому необхідність підтримки та активної участі в екологічних ініціативах має міцно вкорінитися у свідомості кожного українця. Тож сьогодні ЕКО-банк №1 в Україні з великим задоволенням долучився до соціально-екологічного проекту «Київ квітучий»

зазначила Тамара Савощенко.

Підпишіться на канал Укргазбанку в Телеграм і дізнавайтеся про наші новини першими.

11.10.2019