УКРГАЗБАНК відкрив чергове ЕКО-відділення на Херсонщині

УКРГАЗБАНК продовжує активно розвивати мережу відділень для зручності обслуговування своїх клієнтів. У дні проведення Х Міжнародного інвестиційного форуму «Таврійські горизонти: співпраця, інвестиції, економічний розвиток» УКРГАЗБАНК урочисто відкрив нове сучасне ЕКО-відділення у Новій Каховці по вулиці Першотравнева, 2.

У новому відділенні традиційно буде надаватися повний спектр банківських продуктів і послуг для фізичних і юридичних осіб. Професійні співробітники УКРГАЗБАНКУ допоможуть підібрати найбільш актуальні з точки зору потреб клієнта банківські продукти, проконсультують з усіх питань використання фінансових послуг.

На урочистому відкритті відділення, в якому взяв участь мер Нової Каховки Володимира Коваленка, Голова Правління УКРГАЗБАНКУ Кирило Шевченко зауважив, що для державного Банку було важливо створити у банківській сфері привабливі умови кредитування «зелених» проектів.

«Сьогодні УКРГАЗБАНК є беззаперечним лідером у реалізації ЕКО-проектів по всій території України. Загалом, з початку реалізації нового екологічного напряму діяльності завдяки «зеленим» кредитам від УКРГАЗБАНКУ вітчизняним підприємствам вже вдалося досягти економії у 615 мільйонів гривень та скорочення викидів CO2 у півмільйона тон. Впевнений, «зелені» програми УКРГАЗБАНКУ зацікавлять і представників бізнесу, і українців, які вирішили економити і заробляти на ЕКО-кредитах», - наголосив Кирило Шевченко.

Загалом, на сьогодні у підпорядкуванні Херсонської обласної дирекції УКРГАЗБАНКУ знаходиться 5  відділень:

1. м. Херсон, вул. Перекопська, 21
  2. м. Херсон, пр. Ушакова, 68
  3. м. Скадовськ, вул. Мангубінська, 24
  4. м. Каховка, вул. Набережна, 3
  5. м. Нова Каховка, вул. Першотравнева, 2.

02.10.2017