«Укргазбанк» переїжджає до нового офісу за адресою: вул. Червоноармійська, 39.

Починаючи з 16 травня, Головний офіс “Укргазбанка” буде знаходитись за адресою: вул. Червоноармійська, 39. Нове приміщення знаходиться біля станції метро “Площа Льва Толстого”, неподалік від попереднього місцерозташування “Укргазбанка” (вул. Пушкінська, 42/4).

Переїзд “Укргазбанка” став наслідком збільшення масштабу діяльності та кількості працівників банку. Як зазначив Голова Правління “Укргазбанка” Вадим Ляшко: “Зростання активів банку, розширення номенклатури послуг, створення департаменту клієнтської політики, а також впровадження індивідуального обслуговування корпоративних клієнтів (в тому числі підприємств малого та середнього бізнесу) зумовили необхідність збільшення офісу. Новий офіс забезпечить комфортні умови роботи для постійно зростаючого колективу банку та максимальну зручність для наших клієнтів.”

Планування нового офісу надасть можливість “Укргазбанку” втілити концепцію “фінансового супермаркету”. Крім надання широкого спектру роздрібних банківських послуг (включаючи іпотечне і автокредитування), у ньому буде здійснюватись продаж послуг недержавого пенсійного фонду, страхування, надаватимуться інші небанківські фінансові послуги.

Довідка. ВАТ АБ “Укргазбанк” входить у число великих банків за класифікацією НБУ. Станом на 01.05.2005 розмір чистих активів банку складав 1,727 млрд. грн., кредитно-інвестиційний портфель – більш, ніж 1,373 млрд. гривень. Регулятивний капітал банку – 202 млн. грн. На території України працює 20 філій і 83 відділення “Укргазбанку”. За підсумками 2004 року банком був отриманий прибуток у розмірі 12,16 млн. гривень.

16.05.2005